Vrijeme - zrak

Zenica

ZENICA vrijeme

8. rujna 2018.

Registracija auta - svi troškovi i dažbine

Registracija auta je za većinu vlasnika vozila neprijatna godišnja obaveza. Zbog ekonomske situacije to je trošak koji značajno optereti kućni budžet. Nažalost, obavezno osiguranje od auto-odgovornosti i plaćanje ostalih troškova pri registraciji auta su neizbježni.
Većina vlasnika vozila ima ustaljene navike pri registraciji. Mnogi i ne znaju šta se sve plaća i koja su obavezna davanja i troškovi pri registraciji. Danas je veliki broj osiguravajućih društava i agencija koje vam nude svoje usluge. Vrijedi se raspitati za opcije koje postoje.
GEOZ uvijek, po osnovu ugovora o zastupanju, u ponudi ima polise osiguranja više osiguravajućih društava. Uvidjevši da se većina vlasnika vozila, klijenata, vješto koristi pametnim mobilnim telefonima i računarima, GEOZ je učino sve da im olakša izvršenje obaveze osiguranja i registracije. 
Koristeći svoj uređaj kojim pretražujete internet možete koristiti JEDNOSTAVAN FORMULAR kojim zatražite obračun ukupnog troška registracije vozila. U njemu, za 1-2 minuta, označite osnovne podatke o vašem vozilu. Čim kliknete dugme "Podnesi" ili "Submit" vaš upit je na računaru GEOZ-a. Ubrzo vam šaljemo obračun premije osiguranja i ostalih troškova registracije e-mailom, SMS-om ili telefonskim pozivom, kako navedete na samom formularu.
Da bi imali predstavu troškova i davanja koja se plaćaju pri uobičajenoj registraciji vozila, priložio sam sliku na kojoj je to vidljivo.