Vrijeme - zrak

Zenica

ZENICA vrijeme

28. svibnja 2019.

Vaš lični/osobni agent u osiguranju

​​

DOBRO DOŠLI

Ako ste: vlasnik automobila, stanovnik Grada Zenica i
ako poštujete zakone, onda ste na pravom mjestu.
 
Registracija vozila je značajna stavka kućnog budžeta. Već par godina se striktno računaju Bonusi i Malusi pri ugovaranju obaveznog osiguranja od autoodgovornosti. Premija osiguranja znatno utiče na ukupan trošak registracije. Oni koji prvi put registruju auto plaćaju polisu u 100%-nom iznosu. Maksimalan Bonus može biti do 50% premije osiguranja. Recimo, za vozilo snage motora od 56 - 66 kW premija osiguranja je 525,00 KM u punom (100%) iznosu a 262,50 KM za one koji imaju stečeni Bonus od 50%. Sada se aktivno prate i pričinjene štete. Tako se pri svakom ugovaranju premije osiguranja provjerava jedinstvena baza podataka. Ako je osiguranik uzrokovao štete to se odražava obračunom Malusa tj. poskupljenja premije osiguranja.
Zato, preporuka da barem 7-10 dana prije registracije provjerite ukupan trošak registracije. GEOZ je mobilan agent u osiguranju pa nudi više opcija za provjeru troška. Vi ne morate gubiti vrijeme osim odlaska na tehnički pregled.
Uputno je da se sami uvjerite u kakvom stanju je vaše vozilo.
OPCIJE za provjeru troška registracije:
1. na linku  http://goo.gl/JQD1Ir popunite kratki internet formular osnovnim podacima,
2. viberom, na broj 061-157-846, pošaljite slike saobraćajne knjižice (Potvrde o registraciji) i aktivne polise osiguranja, sa vidljivim podacima,
3. e-mailom na info@geoz.ba priložite gore navedene slike i 
4. nazovite ili SMS-om pošaljite upit.
Čim budem u prilici javljam vam trošak registracije vašeg vozila.


Nema komentara:

Objavi komentar