Vrijeme - zrak

Zenica

ZENICA vrijeme

5. siječnja 2020.

OSIGURANJE IMOVINE

OSIGURANJE OD POŽARA
- osiguranje građevinskih objekata, administrativno-proizvodnih zgrada i skladišnih prostora,
- osiguranje opreme i mašina (pokretne imovine),
- osiguranje stambenih objekata (kuća, stanova i zgrada).

OSIGURANJE UPOSLENIKA OD NEZGODE
- za sve firme uposlenici su presudni za uspješno poslovanje,
- razumnim i prihvatljivim premijama (5-20 KM/mjesečno) pokažite im da ovim dodatnim         dobrovoljnim osiguranjem cijenite njih i njihov rad.

Kvalitetno ugovoreno osiguranje, sa adekvatnim i neophodnim osiguravateljskim pokrićima, je ultimativan poslovni potez svakog odgovornog biznismena.
Višegodišnji uloženi trud u razvoj firme, svakovrsno odricanje vlasnika i porodice te investirani novac mogu, u trenutku, da se pretvore u nenadoknadiv gubitak.
Osiguranje je najefikasniji vid zaštite finansijskih interesa i imovine. Naravno, ako se prethodno uradi ozbiljna procjena rizika te se, shodno utvrđenom, ugovori osiguranje sa optimalnim osiguravateljskim pokrićima.
Zato vam je potreban GEOZ. Iskustvo u radu sa osiguravajućim društvima i poznavanje industrije osiguranja su bitni u pregovorima sa osiguravajućim društvima. Da. Dobro ste pročitali. Ja, zajedno sa Vama i osiguravajućim društvom pregovaram dok ne zadovoljimo Vaš interes, interes osiguravajućeg društva, naravno i moj a sve u skladu sa zakonskim odredbama, uslovima predmetnog osiguranja i moralnim kodeksima struke. Vi će te biti zadovoljni obimom osiguravajućih pokrića, povoljnijom premijom i spoznajom šta realno možete očekivati u slučaju realizacije osiguranih rizičnih događaja.

Nema komentara:

Objavi komentar